Tgrt Haber

Son dakika! İstanbul ve Ankara'da FETÖ operasyonu: 3 kritik isim yakalandı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
26 Eylül 2023 09:11 - Güncelleme : 26 Eylül 2023 09:18
Son dakika! İstanbul ve Ankara'da FETÖ operasyonu: 3 kritik isim yakalandı

Son dakika haberi: İstanbul ve Ankara'da FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında 2 eski hakim ile Maliye Bakanlığından ihraç edilen bir kişinin bulunan 3 kişi kıskıvrak yakalandı.

Türkiye'nin dört bir yanında FETÖ'ye yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. İstanbul​ ve Ankara​'da FETÖ'den aranan 3 kişinin yerinin tespit edilmesi üzerine harekete geçen ekipler, belirlenen adreslere baskın düzenledi.

ARANAN FETÖ'CÜ CEZAEVİNDE ÇIKTI

Operasyonlarda, aralarında 2 eski hakim​ ile Maliye Bakanlığından ihraç edilen bir kişinin bulunan 3 şüpheli kıskıvrak yakalandı. Adresinde bulunamayan bir FETÖ şüphelisinin ise cezaevinde tutuklu olduğu anlaşıldı.

SINAV SORULARINI ÇALANLAR GÖZALTINDA

Öte yandan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ/PDY silahlı terör örgütü mensupları tarafından 2011-2013 yılları arasında yapılan KPDS, ALES, ve YDS sınav sorularının usulsüz şekilde alınarak, sınav öncesi örgüt mensuplarına dağıtılmak suretiyle haksız menfaat temin edilmesine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 20 şüpheli hakkında Ankara merkezli 11 ilde eş zamanlı operasyon​ yapılması ve gözaltı kararı verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...