Tgrt Haber

İstanbul'da büyük yangın! Fabrika alevlere teslim oldu: Gökyüzünü kara dumanlar kapladı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com.tr
11 Mart 2024 16:25 - Güncelleme : 11 Mart 2024 17:20

Son dakika haberi... İstanbul Tuzla'da bulunan bir fabrikada alevlere teslim oldu. Gökyüzüne kara dumanların yükseldiği fabrikanın bulunduğu yere çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

İstanbulTuzla​'da Kocaeli sınırında bulunan bir boya fabrikasında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın​ çıktı. Alevlerin kısa sürede büyüdüğü yangında gökyüzünü kara dumanlar kapladı. 

Yangına ilk olarak çalışanlar müdahale etmeye çalıştığı öğrenilirken kısa sürede büyüyerek fabrikanın tümünü saran yangın ekiplere bildirildi. İhbarın ardından olay yerine çok sayıda itfaiye​ ekibi sevk edildi.

PATLAMALAR YAŞANIYOR...

Ekiplerin alevlere müdahalesi devam ederken fabrikada bulunan kimyasal maddelerin yanması nedeniyle zaman zaman patlamalar meydana geliyor. İstanbul'un pek çok ilçesinden görülen fabrika yangınına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor.

Yangını söndürme çalışmalarının uzun süre devam etmesi bekleniyor.

Kaynak: tgrthaber.com.tr
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...