Tgrt Haber

İstanbul'da iki tramvay kafa kafaya çarpıştı

Editör: Furkan Günler / Kaynak: TGRT Haber
02 Şubat 2024 21:59 - Güncelleme : 03 Şubat 2024 00:37
İstanbul'da iki tramvay kafa kafaya çarpıştı

Son dakika haberi: Zeytinburnu Pazartekke Topkapı durağında tramvay başka bir tramvaya çarptı. Olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Seferler durduruldu.

İstanbul​'da hareketli dakikalar yaşandı. Zeytinburnu​'nda makas bölgesinde manevra yapan tramvaya arkadan gelen T1-Kabataş-Bağcılar seferini yapan tramvay çarptı. Kazada makinist yaralanırken seferler ise durdu.

Kaza, saat 21.00 sıralarında T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattının Pazartekke-Topkapı durakları arasında meydana geldi.

Son dakika: İstanbul'da iki tramvay kafa kafaya çarpıştı - 1. Resim

MAKİNİST YARALANDI

Makas bölgesinde manevra yapan tramvaya, arkadan gelen tramvay çarptı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken kazada yaralanan makinist, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle seferler durdurulurken, tramvayların çekilmesi için çalışmalar devam ediyor.

Son dakika: İstanbul'da iki tramvay kafa kafaya çarpıştı - 2. Resim

SEFERLER DURDU ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Metro İstanbul, kaza sonrası sosyal medya hesabından açılamada bulundu. Yapılan açıklamada, “T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattımızda geçici bir süre için seferlerimiz Kabataş-Çapa ve Cevizlibağ-Bağcılar istasyonları arasında yapılmaktadır” ifadelerine yer verildi.

Son dakika: İstanbul'da iki tramvay kafa kafaya çarpıştı - 1. Resim

Son dakika: İstanbul'da iki tramvay kafa kafaya çarpıştı - 2. Resim

Son dakika: İstanbul'da iki tramvay kafa kafaya çarpıştı - 3. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...