Tgrt Haber

Son dakika | Beyoğlu'nda alevlere teslim olan bina çöktü: O anlar kamerada

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
19 Eylül 2024 09:32 - Güncelleme : 19 Eylül 2024 10:08

Son dakika haberi: İstanbul Beyoğlu'nda bulunan 2 katlı ahşap bina alevlere teslim oldu. Yangının çıkmasından kısa bir süre sonra bina çöktü. O anlar kameralara saniye saniye yansıdı

İstanbulBeyoğlu​'nda sabah saatlerinde korku dolu anlar yaşandı. 2 katlı tarihi ahşap binada bilinmeyen bir nedenle yangın​ çıktı. Kısa sürede tüm binayı alevler kapladı.

Yaklaşık 3 ay önce de yangın çıktığı öğrenilen binanın boşaltıldığı öğrenilirken bu sabah saatlerinde bir kez daha alevlere teslim olan bina için itfaiye ekipleri söndürme çalışması başlattı.

Son dakika | Beyoğlu'nda alevlere teslim olan bina çöktü: O anlar kamerada - 1. Resim

EKİPLER BİNANIN ALTINDA KALMAKTAN SON ANDA KURTULDU

Yangına daha fazla dayanamayan metruk bina, söndürme çalışmaları sırasında büyük bir gürültüyle çöktü. İtfaiyeciler çöken binanın altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Son dakika | Beyoğlu'nda alevlere teslim olan bina çöktü: O anlar kamerada - 2. Resim

ÇÖKME ANI KAMERADA

Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, çökme anı kameraya yansıdı. Yangın ekiplerce kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Cemal Duman, "İkinci kez yanıyor. Vakıflara ait. Ahşap bina sahibi yok. Daha önce de yandı" dedi.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Arif19 Eylül 2024 09:35

Bu kadar kötü haberler niye oluyor ya, elleri bol olsun itfaiyecilere böyle olaylarda canla başla çalışıyorlar

Sonraki Haber Yükleniyor...