Tgrt Haber

Son dakika | İstiklal Caddesi’nde polise bıçaklı saldırı: Caddede beklerken arkasından geldi

Editör: Murat Makas / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
12 Ekim 2024 12:17 - Güncelleme : 12 Ekim 2024 14:14

Son dakika haberi: Beyoğlu’nda bulunan İstiklal Caddesi’nde bir şüpheli, polis memuruna bıçakla saldırdı. Saldırı anı kameralara yansıdı. Polis memuru ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

İstanbul​'un Beyoğlu​ ilçesinde saat 11.00 sıralarında bir polise bıçaklı saldırı düzenlendi. Hastaneye kaldırılan polisin tedavisinin devam ettiği öğrenilirken, yaşanan o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde duran bir polis​ memuruna kimliği öğrenilemeyen bir şahıs yavaşça yanaşarak bıçakla saldırdı. Şahıs saldırı sonrası olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Ensesinden bıçak​ darbesi alan polisin yardımına ilk önce zabıta memuru koştu. Yaralanan polis, olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Son dakika | İstiklal Caddesi’nde polise bıçaklı saldırı: Caddede beklerken arkasından geldi - 1. Resim


HASTANEYE KALDIRILDI

Saldırı sonrası olay yerinden kaçan şüpheliyi yakalamak için polis ekipleri harekete geçti. Hastaneye kaldırılan polis memurunun ise hayati tehlikesinin olmadığı ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Son dakika | İstiklal Caddesi’nde polise bıçaklı saldırı: Caddede beklerken arkasından geldi - 2. Resim


SALDIRGAN​ YAKALANDI

Öte yandan olayla ilgili çalışma başlatan Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin saldırganı yakaladığı bilgisine ulaşıldı. Saldırganın şizofren hastası olduğu iddia edildi. Olayla ilgili çalışma sürüyor.

SALDIRI ANI KAMERADA

Polis memurunun bıçaklı bir şüpheli tarafından saldırıya uğradığı o anlar kameraya yansıdı. Görüntülerde saldırganın elindeki bıçakla polisin arkasından gelerek bıçakla saldırdığı ve sonrasında koşarak uzaklaştığı görülüyor.

POLİSİ HEDEF ALDI

Taksim'de polise saldıran kişinin daha önce polisle ilgili çektiği video ortaya çıktı. Saldırgan ifadelerinde "Polisi düelloya davet ediyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ahmet12 Ekim 2024 12:23

Ne yazık ki böyle olaylar her geçen gün çoğalıyormuş sanki insanlar birbirine karşı daha da kaba davranıyormuş gibi

Sonraki Haber Yükleniyor...