Tgrt Haber

Son dakika | İzmir'de baba vahşeti: Boş arazide 3 çocuğunu katletti!

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
27 Ağustos 2024 10:46 - Güncelleme : 27 Ağustos 2024 13:13

Son dakika haberi: İzmir'de korkunç bir olay yaşandı. Vesih Ş, boş arazide 4 çocuğundan 3'ünü öldürüp kendini de yaraladı. Dehşete düşüren olay sonrası bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Öte yandan Vesih Ş.'nin eşiyle boşanma aşamasında olduğu öğrenildi.

Son dakika haberine göre; İzmir'de sabah saatlerinde korkunç bir olay yaşandı. 45 yaşındaki Vesih Ş., 4 çocuğunu boş bir araziye götürdü. Vesih Ş., boş araziye getirdiği çocuklarına tabancayla ateş açtı. Daha sonra katilbaba​, aynı silahla intihar etmeye kalkıştı. Silah sesinin duyan vatandaşlar hemen olay yerine gitti ve korkunç manzarayla karşılaştı. Çocukları kanlar içinde yerde gören vatandaşlar hemen durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Son dakika | İzmir'de baba vahşeti: Boş arazide 3 çocuğunu katletti! - 1. Resim

EŞİYLE BOŞANMA AŞAMASINDA OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Sağlık ekipleri çocuklardan Ceylin (2), Cemre (4) ve Nira Ş'nin (14) olay yerinde hayatını kaybettiği belirledi. Yaralanan Hira Nur (11) ile Vesih Ş. ambulansla hastaneye kaldırıldı. İnşaat işlerinde çalıştığı öğrenilen Vesim Ş'nin eşiyle boşanma aşamasında olduğu öğrenildi.


OLAY YERİNDEN DEHŞETE DÜŞÜREN GÖRÜNTÜLER

Son dakika | İzmir'de baba vahşeti: Boş arazide 3 çocuğunu katletti! - 1. Resim

Son dakika | İzmir'de baba vahşeti: Boş arazide 3 çocuğunu katletti! - 2. Resim

Son dakika | İzmir'de baba vahşeti: Boş arazide 3 çocuğunu katletti! - 3. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...