Tgrt Haber

Son dakika! İzmir'de deprem oldu: AFAD ilk verileri paylaştı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
21 Şubat 2024 10:50 - Güncelleme : 21 Şubat 2024 11:18
Son dakika! İzmir'de deprem oldu: AFAD ilk verileri paylaştı

Son dakika haberi... İzmir'de Seferihisar açıklarında 3,2 büyüklüğünde deprem oldu. AFAD'ın aktardığı verilere göre; deprem yerin 13 km altında meydana geldi. Kandilli ise depremin şiddetini 3,0 olarak geçti.

50 binden fazla vatandaşımızın hayatını kaybettiği Kahramanmaraş​ depremlerinden sonra herhangi bir noktada meydana gelen sarsıntılar büyük paniğe neden oluyor. Dün; Antalya, Afyonkarahisar​, Kahramanmaraş'ta peşe peşe gerçekleşen depremlerin ardından bugün de İzmir​ sallandı.

AFAD'ın aktardığı bilgilere göre; İzmir'in Seferihisar açıklarında 3,2 büyüklüğünde deprem​ meydana geldi. Depremin derinliği 13 km olarak ölçüldü. Kandilli ise depremin şiddetini 3,0 olarak geçti.

İŞTE SON DEPREMLER...

AFAD ve Kandilli tarafından yayımlanan listede İstanbul​, Bursa, Yalova, Elazığ, Bolu, Alanya, Afyonkarahisar, Düzce, Muğla, Kayseri, Tokat, Bingöl, Kahramanmaraş, Hatay, Adana, İzmir, Manisa, Malatya ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER...

KANDİLLİ SON DEPREMLER...

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...