Tgrt Haber

Son Dakika! İzmir'de metro raydan çıkarak duvara çarptı! Çok sayıda ekip olay yerinde

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
16 Kasım 2023 12:27 - Güncelleme : 16 Kasım 2023 15:28

Son dakika haberi... İzmir’in Bornova ilçesinde seyir halindeki metro, Sanayi durağında raydan çıkarak duvara çarptı. Bölgeye çok sayıda ekibin sevk edildiği bildirildi.

İzmir’in Bornova​ ilçesinde seyir halindeki metro​, Sanayi Durağı'nda raydan çıkarak duvara çarptı. Bölgeye çok sayıda ekibin sevk edildiği bildirildi.

BELEDİYE'DEN AÇIKLAMA: YARALI YOK!

İzmir​ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Evka 3 yönünde sefer yapan metro trenimizin son vagonu, Sanayi İstasyonu girişinde raydan çıkmış ve peron duvarına çarpmıştır. Yaralı olmaması en büyük sevincimizdir" denildi

Açıklamada kazanın nedeninin belirlenmesi için teknik inceleme başlatıldığı belirtilerek, "Trenin kaldırılması çalışmaları sürmektedir. Tek hattan işletim, 15 dakikada bir servis olacak şekilde devam etmektedir” ifadelerine yer verildi.

Son dakika haberinin ayrıntıları geliyor...

 

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...