Tgrt Haber

Son dakika! SİHA'lar havalandı, PKK'nın inleri yerle bir edildi: 6 terörist öldürüldü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com.tr
02 Nisan 2024 10:00 - Güncelleme : 02 Nisan 2024 10:33

Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Metina ve Gara bölgelerinde tespit edilen 6 PKK'lı teröristin düzenlenen hava harekatı ile öldürüldüğünü duyurdu.

Eli kanlı terör örgütlerine yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Saklandıkları inlerde tespit edilen teröristler düzenlenen operasyonlarla tek tek etkisiz hale getiriliyor. 

Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada; Irak​'ın kuzeyindeki Metina​ ve Gara​ bölgelerinde tespit edilen 6 PKK​'lı teröristin düzenlenen hava harekatı ile öldürüldüğü duyuruldu.

MSB'nin açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Ara, bul, yok et! Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak'ın kuzeyindeki Metina ve Gara bölgelerinde tespit ettiği 6 PKK'lı teröristi düzenlediği hava harekâtı ile etkisiz hâle getirdi. Bölgede en son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar operasyonlarımız azim ve kararlılıkla sürecek!"

Kaynak: tgrthaber.com.tr
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...