Tgrt Haber

Son dakika! Kadıköy'de bina çöktü: Valilikten açıklama geldi, işçinin sağlık durumu iyi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
26 Aralık 2023 14:50 - Güncelleme : 26 Aralık 2023 15:46

Kadıköy'de yıkım çalışması yapılan bir binanın çöktüğü bildirildi. Bölgeye kısa sürede ulaşan ekipler, enkaz altında kalan bir işçiyi kurtardı. Olayla ilgili İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada "bel kısmına kadar göçük altında kalan kepçe operatörü, ekiplerin müdahalesiyle kurtarılmış ve hastaneye sevk edilmiştir. Yaralı personelin hayati tehlikesi bulunmamaktadır" denildi.

İsyanbul Kadıköy'de kentsel dönüşüme giren bir binanın yıkımı sırasında facianın eşiğinden dönüldü. Yıkım çalışması sırasında bina çöktü. Binada çalışan işçilerden biri göçük altında kaldı.

Binanın yıkıldığını gören çevredeki vatandaşlar hemen durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İŞÇİ GÖÇÜK ALTINDAN ÇIKARILDI 

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri göçük altında kalan işçiyi çıkardılar.  Sağlık ekibine teslim edilen yaralı ambulansı konarak hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı.

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Kadıköy'de bir binanın yıkımı esnasında meydana gelen göçük ile ilgili İstanbul Valiliği tarafından açıklama yapıldı.

İstanbul Valiliği'nin yaptığı açıklamada, "Saat 14.47’de Kadıköy Caferağa Mahallesi Neşe Sokakta yapılan bina yıkımı​ esnasında göçük meydana gelmiş olup, olayda kepçe operatörü bel kısmına kadar göçük altında kalmıştır. Operatör, ekiplerin müdahalesiyle kurtarılmış ve hastaneye sevk edilmiştir. Yaralı personelin hayati tehlikesi bulunmamaktadır" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...