Tgrt Haber

Son dakika | Kağıthane’de öldürülen Filistinlinin katil zanlıları yakalandı 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: tgrthaber.com
20 Ağustos 2024 19:34 - Güncelleme : 20 Ağustos 2024 22:49
Son dakika | Kağıthane’de öldürülen Filistinlinin katil zanlıları yakalandı 

Son dakika haberi: Üç gün önce Kağıthane’de içinde 2 Filistinlinin olduğu otomobile düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden Abdulkadir Anas’ın 3 katil zanlısı Romanya'da yakalandı.

Son dakika haberine göre, Kağıthane​'de öldürülen Filistinlinin 3 katil​ zanlısı Romanya​'da yakalandı. İki gün önce yaşanan olayda, Kağıthane'de iddiaya göre kimliği belirlenemeyen bir kişi, içerisinde Filistinli​ iş adamı Abdulkadir Anas, arkadaşı F.M. ve koruması E.K.’nin bulunduğu park halindeki 34 FDN 313 plakalı otomobile susturucu takılmış silahla saldırdı. Saldırıda Filistinli iş insanı Abdulkadir Anas olay yerinde hayatını kaybederken zanlılar ise yakalandı. 

TÜRKİYE'YE GETİRELECEK

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden olayla ilgili yapılan açıklamada, zanlıların İnterpol ile yapılan işbirliği sonucunda Romanya'da yakalandığı belirtildi. Zanlıların Türkiye'ye getirileceği açıklandı.

Son dakika | Kağıthane’de öldürülen Filistinlinin katil zanlıları yakalandı  - 1. Resim

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Mağdur şahıslara silah ile ateş açan ve olay yerinden 3 farklı araç değiştirerek kaçtığı tespit edilen şüphelilerden, G.S., T.S. ve S.A. isimli şahısların olaydan sonra 19 Ağustos 2024 saat 00.48'de (Olaydan yaklaşık 2,5 saat sonra) Kırklareli ilinden yurt dışına çıktıları belirlenmişti, devam eden çalışmalarda, 20 Ağustos 2024 tarihinde İnterpol ile yazışmalar ve ısrarlı takipler sonucunda, G.S., T.S ve S.A. isimli şüpheli şahıslar, ülkemize getirilmek üzere Romanya'da yakalanarak gözaltına alınmıştır" ifadelerine yer verildi.

Son dakika | Kağıthane’de öldürülen Filistinlinin katil zanlıları yakalandı  - 2. Resim

ALACAK-VERECE KAVGASI

Euronews'in iddiasına göre, alacak verecek meselesinden kaynaklı çıkan kavgada olayı gerçekleştirilen ve öldürülen arasında geçmişten gelen bir husumet olduğu aileleri ile yapılan görüşmelerde onaylandı. 

Silah ile ateş açan ve olay yerinden 3 farklı araç değiştirerek kaçtığı tespit edilen şüphelilerden, G.S., T.S. ve S.A. isimli şahısların olaydan sonra 19 Ağustos 2024 saat 00.48’de (olaydan yaklaşık 2,5 saat sonra) Kırklareli ilinden yurt dışına kaçtıkları belirlendi.

ALİ YERLİKAYA: NEREYE KAÇARLARSA MÜCADELE EDECEĞİZ

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ali Yerlikaya, Kağıthane olayı ile ilgili zanlıların Romanya'da yakalandığını duyurdu. Yerlikaya, "Huzur ve güvenliğimizi tehdit eden suç odaklarıyla nerede olursa olsunlar, nereye kaçarlarsa kaçsınlar mücadele etmeye devam edeceğiz" dedi. 

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...