Tgrt Haber

Son dakika | Kahramanmaraş'ta bir deprem daha: AFAD verileri duyurdu!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: tgrthaber.com
17 Eylül 2024 00:44 - Güncelleme : 17 Eylül 2024 00:51
Son dakika | Kahramanmaraş'ta bir deprem daha: AFAD verileri duyurdu!

Son dakika haberi: AFAD Kahramanmaraş'ta 3.5 büyüklüğünde bir deprem olduğunu bildirdi. Deprem, kısa süreli korku ve paniğe neden oldu.

Deprem​ bölgesi sallanmaya devam ediyor. Son dakika haberine göre, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD)Kahramanmaraş'ın Nurhak​ ilçesinde 3.5 büyüklüğünde bir deprem olduğunu duyurdu. 

Son dakika | Kahramanmaraş'ta bir deprem daha: AFAD verileri duyurdu! - 1. Resim

Deprem, kısa süreli korku ve paniğe neden olurken, çevre yerleşim yerlerinde de hissedildi. 00.33'te meydana gelen deprem 13 kilometre derinlikte kaydedildi. Deprem nedeniyle evlerinden dışarıya çıkan vatandaşlar, kısa süreli tedirginlik yaşadı. 

SON DEPREMLER...

AFAD​ ve Kandilli​ tarafından yayımlanan listede İstanbul, Bursa, Yalova, Elazığ, Bolu, Alanya, Afyonkarahisar, Düzce, Muğla, Kayseri, Tokat, Bingöl, Kahramanmaraş​, Hatay, Adana, İzmir, Manisa, Malatya ve birçok ile ait son dakika​ deprem​ bilgileri yer alıyor.

KANDİLLİ SON DEPREMLER

AFAD​ SON DEPREMLER 

 

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ayla17 Eylül 2024 00:50

Biraz olsun gücümüzü kaybetmiş gibi hissediyoruz sanki herkes panik yapmış

Sonraki Haber Yükleniyor...