Tgrt Haber

Son dakika! Kahramanmaraş'ta deprem oldu: Kandilli ilk verileri paylaştı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com.tr
11 Mart 2024 15:05 - Güncelleme : 11 Mart 2024 15:44
Son dakika! Kahramanmaraş'ta deprem oldu: Kandilli ilk verileri paylaştı

Son dakika haberi... Kahramanmaraş'ta 3,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin detaylarını Kandilli Rasathanesi paylaştı. Kandilli, depremin yerin 5.8 km altında geldiğini aktardı.

Asrın felaketinin ardından herhangi bir noktada meydana gelen depremler büyük tedirginliğe neden oluyor. Bugün öğle saatlerinden sonra felaketin merkez üssü Kahramanmaraş​'ta bir deprem​ daha oldu.

Kandilli Rasathanesi​'nin aktardığı verilere göre; Kahramanmaraş'ın Göksün ilçesinde 3,2 büyüklüğünde deprem oldu. Depremin yerin 5,5 km altında gerçekleştiği aktarıldı. Depremin ardından herhangi bir olumsuz ihbar gelmediği bildirildi.

 

Son dakika: Kahramanmaraş'ta depremle sarsıldı! AFAD'dan açıklama bekleniyor - 1. Resim

İŞTE SON DEPREMLER

AFAD​ ve Kandilli tarafından yayımlanan listede İstanbul, Elazığ, Bolu, Düzce, Muğla, Kayseri, Tokat, Bingöl, Kahramanmaraş, Hatay, Adana, İzmir, Manisa, Malatya ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER...

KANDİLLİ SON DEPREMLER...

Kaynak: tgrthaber.com.tr

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...