Tgrt Haber

Son dakika | Kahramanmaraş'ta orman yangını! Ekiplerin alevlerle mücadelesi sürüyor

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
30 Temmuz 2024 14:35 - Güncelleme : 30 Temmuz 2024 16:09

Son dakika haberi: Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde orman yangını çıktı. Dumanların gökyüzünü kapladığı bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin alevlerle mücadelesi sürüyor.

Kahramanmaraş​'ın Onikişubat​ ilçesine bağlı Yenidemir Mahallesi kırsalından öğle saatlerinden sonra alevler yükseldi. Orman yangınını gören vatandaşlar hemen durumu ekiplere bildirdi.

EKİPLERİN ALEVLERLE MÜCADELESİ SÜRÜYOR

İhbar üzerine bölgeye Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı yangın söndürme ekipleri ve Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin alevlerle mücadelesi devam ediyor. 

Son dakika | Kahramanmaraş'ta orman yangını! Ekipleri alevlerle mücadelesi sürüyor - 1. Resim

RÜZGARI ETKİSİYLE ALEVLER BÜYÜDÜ

Rüzgarın etkisiyle alevler büyüdü ve bölgeye yakın bir ormanlık alana daha sıçradı. Bölgeye 13 arazöz, 5 su tankı, 4 helikopter, 1 insansız hava aracı ve 130 personel sevk edildiği öğrenildi. Ormanlık alandaki yangına ekiplerin müdahalesi havadan ve karadan devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...