Tgrt Haber

Son dakika! Kandil ve Hakurk'ta PKK'ya büyük darbe! 10 terörist daha listeden eksildi

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
14 Kasım 2023 10:31 - Güncelleme : 14 Kasım 2023 12:18

Son dakika haberi... Irak’ın kuzeyindeki Kandil ve Hakurk bölgesinde tespit edilen 10 PKK'lı terörist Türk Silahlı Kuvvetler tarafından etkisiz hâle getirildi.

Türk Silahlı Kulvvetleri (TSK) yurt içi ve sınır ötesinde terörle mücadele operasyonlarına başarıyla devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) yapılan açıklamaya göre, Irak’ın kuzeyindeki Kandil​ ve Hakurk bölgesinde tespit edilen 10 PKK​'lı terörist TSK​ operasyonuyla etkisiz hâle getirildi.

"TERÖRİST NEREDEYSE HEDEFİMİZ ORASI"

MSB'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, " 'Terörist neredeyse hedefimiz orası!' parolasıyla terör inlerini yerle bir etmeye devam edeceğiz" ifadelerine yer verildi.

PKK’ya yönelik dün de Hakurk bölgesinde başarılı bir operasyon düzenlenmişti. Operasyona ilişkin açıklama yapan MSB bölgede tespit edilen 6 PKK'lı teröristin, düzenlenen hava harekâtıyla etkisiz hâle getirildiğini duyurmuştu.

r-2914897,2914809#

 

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...