Tgrt Haber

Son dakika | Kapalıçarşı'da yangın paniği! Kuyumcuda başladı, facia önlendi

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Anadolu Ajansı
25 Ağustos 2024 08:43 - Güncelleme : 25 Ağustos 2024 08:51
Son dakika | Kapalıçarşı'da yangın paniği! Kuyumcuda başladı, facia önlendi

Son dakika haberi: İstanbul'un simge yapılarından Kapalıçarşı'da saba saatlerinde bir kuyumcu atölyesinde çıkan yangın kısa sürede büyüdü. İtfaiyenin hızlı müdahalesiyle yangın büyümeden söndürülürken olası bir facianın önüne geçildi.

Son dakika haberine göre İstanbul​'un en önemli kültürel miraslarından Fatih Suriçi'ndeki tarihi Kapalıçarşı​'da facianın eşiğinden dönüldü. Sabahın erken saatlerinde çarşı içindeki bir kuyumcu atölyesinde çıkan yangın​ itfaiye tarafından söndürülerek ucuz atlatıldı.  

Son dakika | Kapalıçarşı'da yangın paniği! Kuyumcuda başladı, facia önlendi - 1. Resim

Anadolu Ajansı'nın aktardığına göre yangın, saat 07.50 sıralarında tarihi Kapalıçarşı'nın içindeki bir kuyumcu atölyesinde bilinmeyen bir nedenle başladı.

2 KİŞİ DUMANDAN ETKİLENDİ

Atölyeden yükselen dumanı gören çarşı esnafı ve vatandaşlar durum derhal itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri seri bir çalışmayla yangını söndürdü.

Son dakika | Kapalıçarşı'da yangın paniği! Kuyumcuda başladı, facia önlendi - 2. Resim

Yangın nedeniyle olay yerinde bulunan bir çalışanın yanı sıra polis memuru 2 kişi dumandan etkilendi. Ancak iki kişinin de sağlık  durumunun iyi olduğu bildirildi. 

Son dakika haberinin detayları geliyor...

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...