Tgrt Haber

Son dakika | Kayseri'de büyük yangın! Keçe fabrikası alevler içinde kaldı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
17 Eylül 2024 06:50 - Güncelleme : 17 Eylül 2024 09:40

Son dakika haberi: Kayseri'de bir keçe fabrikasında çıkan yangın kısa süre içerisinde büyüdü. Ekiplerin yangına müdahalesi sürüyor.

Son dakika haberine göre, Kayseri​'nin Melikgazi​ ilçesinde bulunan Kayseri OSB​ 18. Cadde üzerindeki bir keçe fabrikasında yangın​ çıktı. Nedeni henüz bilinmeyen yangın kısa sürede büyürken, ihbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, ambulans ve polis ekibi sevk edildi.

Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri de fabrikayı saran yangını söndürmek için çalışma başlattı.

93 İTFAİYE ERİ MÜDAHALEDE

Yangını kontrol altına alabilmek için fabrikaya sevk edilen Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'ndan 13 araç ve 52 personel, Kayseri OSB İtfaiye Müdürlüğü'nden 11 araç 41 personel olmak üzere toplamda 24 araç ve 93 itfaiye eri hummalı çalışmasını sürdürüyor. Hacılar Belediyesine ait su tankerleri de yangın bölgesine su taşıyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Kızılkan da fabrikaya gelerek ekiplerin çalışmasını yönetti.

Önceki gün Sakarya'nın Hendek ilçesindeki bir makarna fabrikasında patlama sonrası çıkan yangında 1 işçi hayatını kaybetmiş, çok sayıda işçi de yaralanmıştı. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Aylin17 Eylül 2024 06:55

Bu nasıl bi yangın bilmiyo musun korkarım insanlar zarar görmüştür umarım kurtulurlar

Sonraki Haber Yükleniyor...