Tgrt Haber

Son dakika! Kırklareli'nde sel sonrası 3 kayıp! Bakan Koca duyurdu... 310 kişi arıyor

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
06 Eylül 2023 08:39 - Güncelleme : 06 Eylül 2023 10:13
Son dakika! Kırklareli'nde sel sonrası 3 kayıp! Bakan Koca duyurdu... 310 kişi arıyor

Son dakika haberi... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kırklareli'de sel nedeniyle kaybolan 3 kişiyi arama çalışmalarının 310 kişilik ekiple yoğunlaştırılarak devam ettiğini duyurdu.

İstanbul başta olmak üzere Marmara Bölgesi'nde etkili olan sağanak yağış​ birçok şehirde felakete neden oldu. Yağışın en çok etkili olduğu illerden Kırklareli​'nde sel​ baskınları sonrası haber alınamayan 3 kişi hakkında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca​'dan açıklama geldi

DOKTOR VE EŞİ DE KAYIP

Bakan Koca sosyal medya hesabından yaptığ paylaşımda "Kırklareli’ndeki sel olayından sonra kendilerinden haber alınamayan arkadaşımız Dr. Selman Bağışlar, eşi ve kayıp bir vatandaşımız için arama ve kurtarma çalışmaları sabah saat 6.45 itibarıyla yoğunlaştırılarak devam etmektedir. Ekipte UMKE Timi ve AFAD görevlisi olmak üzere 310 kişi bulunuyor. Ümit ederiz ki bu yoğun çabanın sonucu üç iyi haber olur" ifadelerine yer verdi.

https://twitter.com/drfahrettinkoca/status/1699293087506333722

BİR ACI HABER DAHA

Öte yandan Kırklareli'ndeki selde kaybolan 4 kişiden birinin cansız bedenine ulaşıldı. Sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 3'e yükseldi. Kırklareli Longoz Ormanlarında bulunan Bungalov tatil tesisindeki evlerinin sürüklenmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetmiş, 4 kişi ise kaybolmuştu.

Kayıp ihbarı üzerine bölgeye giden arama-kurtarma ekipleri, yoğun bir çalışma yürüttü. Ekiplerin gece-gündüz sürdürdüğü çalışmalardan acı haber geldi. Selde kaybolan dört vatandaştan birinin cansız bedenine ulaşıldı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...