Tgrt Haber

Son dakika! Küçükçekmece'de çöken binada gözaltı sayısı 2’ye çıktı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
02 Haziran 2024 14:00 - Güncelleme : 02 Haziran 2024 15:18

Son dakika haberi... İstanbul Küçükçekmece'de sabah saatlerinde çöken ve 1 kişinin ölümüne 8 kişinin de yaralanmasına neden olan 3 katlı binanın sahibi ve restoran sahibi kadın gözaltına alındı.

İstanbulKüçükçekmece​'de sabah saatlerinde üç katlı bir bina büyük bir gürültüyle çöktü. Durumun ihbar edilmesi üzerine olay yerine itfaiye​, itfaiye ve sağlık​ ekipleri sevk edildi.

Arama-kurtarma çalışmaları vakit geçirilmeden başlatıldı. Enkazdan 8 kişi yaralı olarak kurtarıldı. Yaralılardan ikisinin durumunun ağır olduğu bina enkazında bir kişinin ise hayatını kaybettiğini belirtildi.

Son dakika! Küçükçekmece'de çöken binanın sahibi gözaltına alındı - 1. Resim

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, çöken binayla ilgili soruşturma başlattı. 1 Cumhuriyet Başsavcı Vekili ile 2 Cumhuriyet Başsavcısının görevlendirildiği, arama kurtarma çalışmalarının ardından 3 kişilik bilirkişi ekibinin kusur tespiti için incelemelere başlayacağı bildirildi.

Son dakika! Küçükçekmece'de çöken binanın sahibi gözaltına alındı - 2. Resim

2 KİŞİ GÖAZLTINDA 

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmada taksirle ölüme ve yaralanmaya sebep olmak suçundan binanın sahibi Hacı Murat Gençtürk, ekipler tarafından gözaltına alınmıştı. Soruşturma çerçevesinde binanın girişinde bulunan restoran sahibi kadın Ö.A.D. de gözaltına alındı.

Son dakika! Küçükçekmece'de çöken binanın sahibi gözaltına alındı - 3. Resim

 

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...