Tgrt Haber

Son dakika | Küçükçekmece'deki metrobüs kazasında yeni gelişme! 6 kişi daha gözaltında

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: tgrthaber.com
30 Ağustos 2024 09:26 - Güncelleme : 30 Ağustos 2024 12:56

Son dakika haberi: Küçükçekmece'de dün meydana gelen metrobüs kazasında gözaltına alınan şahıslar Emniyet'teki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi.

Küçükçekmece​'de dün gerçekleşen ve 1 kişinin ölümüne onlarca kişinin de yaralanmasına neden metrobüs kazasına ilişkin önemli bir gelişme yaşandı. Kazaya ilişkin yürütülen soruşturmada gözaltına alınan metrobüs şoförü D.M.Ç. ile denetim amiri Ş.Y'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi.

6 İBB YETKİLİSİ VE ÇALIŞANINDAN İFADE ALINACAK 

Bu gelişmelerin ardından metrobüs kazasıyla ilgili 6 İBB yetkilisi ve çalışanı daha ifadeleri alınmak üzere adliyeye getirildi. 

Soruşturma kapsamında, yol bakım çalışmasında görev yapan metrobüs komuta amiri, bölge şefi, proje müdürü, şantiye şefi ile yol bakım onarım müdürlüğünde görevli müdür ve müdür yardımcısı hakkında gözaltı kararı verildi.

Bunun üzerine harekete geçen emniyet güçleri, 6 şüpheliyi yakaladı. Şahıslar Emniyet'teki ifadelerinin ardından Adliye'ye sevk edildi.

Son dakika | Küçükçekmece'deki metrobüs kazasında yeni gelişme! Şüpheliler adliyede - 1. Resim

NE OLMUŞTU?

Küçükçekmece'de dün sabah saatlerinde Beylikdüzü istikametinde ilerleyen metrobüs, Sefaköy mevkisinde karşı yönden gelen bir diğer metrobüse yandan çarpması sonucu 22 yaşındaki Ferhat Uçar isimli vatandaş hayatını kaybetmişti. Kazada 2'si ağır 50 vatandaş da yaralanmıştı.

Kazanın ardından gözaltına alınan 4 kişiden 2'si ifadeleri alındıktan sonra savcılık talimatıyla serbest bırakılmıştı.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...