Tgrt Haber
Gündem - Gündem
3 saat 16 dakika önce

Uçakta şarkı söyledi, sosyal medyada gündem oldu! Hostes zannediliyordu, gerçek bambaşka çıktı

Ankara'dan İstanbul'a giden öğretmenlerin bulunduğu uçakta şarkı söyleyen müzik öğretmeni Ceylan Balcı, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Balcı'nın şarkı söylediği anlar kısa sürede viral olurken, videoyu izleyenler onu hostes sanmıştı. Ancak Balcı'nın yolcuları eğlendirmek ve uçuşa neşe katmak amacıyla şarkı söylediği anlaşıldı.
 - İki şehir arası 2 saat 15 dakikaya düşüyor
4 saat 3 dakika önce

Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi! Ankara-Bursa arası 2 saat 15 dakikaya düşüyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Bursa Hızlı Tren Hattı şantiyesinde incelemelerde bulundu. İncelemelerde bulunduktan sonra bir müjdeyi paylaşan Bakan Uraloğlu, Ankara-Bursa arasının 2 saat 15 dakikaya düşeceğini söyledi.
Gündem - Gündem
4 saat 43 dakika önce

Antalya'da feci kaza! Yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda yaralı var

Antalya'da kontrolden çıkan yolcu otobüsü şarampole devrildi. Çok sayıda yaralının olduğu kazanın ardından yol trafiğe kapatıldı.
Gündem - Gündem
6 saat 34 dakika önce

AK Partili Dağ’dan ‘Elektrik Faciası’ yorumu: "Başkan olsaydım vicdani sorumluluğu üstüme alırdım!"

İzmir-Alsancak’ta iki vatandaşın hayatını kaybettiği olay hakkında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, “Alsancak’ta yaşanan iki insanımızı kaybettiğimiz hadisede burada ben belediye başkanı olsaydım ne yapardım diye düşündüm? Suçu başkasında bulmazdım, bu şehrin şehri eminiyim ve benim şehrimde yağmur yağdığında yağmur suyuna basarak iki insan öldüyse çıkar ‘vicdani sorumluluğu üstüme alırım’ derim. AK Partili başkanlar böyle bir hadise olduğunda bunu söyleyemiyorsa siyaseti bıraksınlar." İfadelerini kullandı. İşte Hamza Dağ'dan gündeme dair açıklamalar...
 - MİT'ten siber saldırı açıklaması
7 saat 35 dakika önce

MİT'ten dikkat çeken siber saldırı açıklaması! "Siber tehdit ve güvenlik ile önlemlerimizi alıyoruz..."

Lübnan'da 17 Eylül tarihinde meydana gelen çağrı cihazlarının patlaması sonucunda ikisi çocuk 12 kişi hayatını kaybederken 2 bin 323 kişi de yaralandı. Ertesi gün ise telsizlerin patlaması sonucunda 25 kişi ölmüş 600'den fazla kişi yaralanmıştı. Siber saldırılar sonucunda meydana gelen patlamaları İsrail üstlendi. Yaşanan bu siber istihbarat saldırısı sonrası, ne kadar güvendeyiz sorusu gündem olurken, MİT'ten siber istihbarat hakkında açıklama geldi.
Gündem - Gündem
7 saat 59 dakika önce

Son dakika | Jetler teröristleri inlerinde vurdu: Irak'ın kuzeyinde 17 PKK'lı öldürüldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyine düzenlenen hava harekatında Gara’da 8, Hakurk’ta 4 ve Kandil’de 5 terörist olmak üzere toplam 17 teröristin öldürüldüğünü açıkladı.
 - Narin'in neden öldürüldüğü ortaya çıktı
8 saat 8 dakika önce

Narin Güran cinayetinde sır perdesi aralanıyor: Katili itiraf etti! Küçük kızın neden öldürüldüğü ortaya çıktı

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin soruşturmada küçük kızı gömen Nevzat Bahtiyar, cinayetin ardındaki sır perdesini aralayacak yeni itiraflarda bulundu. Tehditler nedeniyle ilk ifadesinde olayı farklı şekilde anlattığını söyleyen Bahtiyar, Narin'in katilinin kim olduğunu açıkladı. Narin'in öldürülmesine sebep olan 'cinsel ilişki' detayı dikkat çekti.
Gündem - Gündem
8 saat 14 dakika önce

Onlarca tüpün bulunduğu dükkanı kurşun yağmuruna tuttu! Korku dolu anlar kamerada

Antalya'da bir kişi elindeki pompalı tüfekle, onlarca tüpün bulunduğu iş yerini kurşun yağmuruna tuttu. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Gündem - Gündem
9 saat 11 dakika önce

İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zirvesine demir attı

Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyeti Teşkilatı'nın 9-15 Eylül tarihlerini kapsayan raporuna göre Türkiye günlük ortalama bin 488 uçuş ile Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu. Bakan Uraloğlu, "İstanbul; Amsterdam, Paris, Londra gibi başkentleri geride bırakarak zirvedeki yerini korudu" ifadelerini kullandı.
Gündem - Gündem
9 saat 24 dakika önce

İstanbul'da metrobüs kazası! Yaralılar var, seferler aksadı

İstanbul Avcılar'da metrobüs kazası meydana geldi. Bir metrobüsün önündeki metrobüse arkadan çarpması sonucu 2 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle seferler tek hat üzerinden yapıldı.
Gündem - Gündem
10 saat 14 dakika önce

14 yaşındaki kızı istismar eden Afgan uyruklu kişi Esra Erol’da gözaltına alındı.

Esra Erol’da programına katılan Serkan Karakaya, eşi Ayşe Karakaya’nın 16 yaşındaki %50 zihinsel engelli kızı P.D’nin 14 yaşındayken cinsel istismara uğradığını söyledi. Serkan Karakaya’nın anlattıklarına göre, 14 yaşındaki kızın istismarında öz baba suçlandı. Fakat gerçekler DNA testi ile ortaya çıktı. İstismar eden kişinin Afgan Uyruklu Zahiddin Gassami olduğu öğrenildi. Bu suçlamayı kaldıramayan öz babanın ise aynı gün intihar ettiği ortaya çıktı.
 - PKK'nın kilit ismi İstanbul'da yakalandı
10 saat 22 dakika önce

Son dakika | MİT ve Emniyet'ten nokta operasyon! PKK'nın kilit ismi Çiğdem Aslan İstanbul'da yakalandı

Son dakika haberi: MİT ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğü’nün ortak operasyonda, PKK'nın Avustralya yapılanmasında aktif faaliyet gösteren Çiğdem Aslan, İstanbul Havalimanı’nda yakalandı.
Gündem - Gündem
10 saat 35 dakika önce

Fıtık için gittiği hastanede hayatını şokunu yaşadı! Duydukları karşısında adeta yıkıldı

İzmir'de 35 yaşındaki Nurcan Avcı, bel fıtığı sebebiyle gittiği hastanede hayatının şokunu yaşadı. Doğuştan tek böbrekli olduğunu öğrenen kadının sağlam böbreğinde ise büyüyen bir kitle vardı. Gitmediği doktor kalmayan Avcı, herkesin diyalize girmesi böbreğinin alınabileceği ihtimaline hazır olması gerektiğini söylemesiyle yıkıldı.
Gündem - Gündem
10 saat 41 dakika önce

Alkollü sürücü ceza yememek için polise yalvardı: Yapma abi, kurban olayım

Bursa'da alkollü bir sürücü, polise zor anlar yaşattı. 0,81 promil alkollü çıkan sürücü, ceza yememek için polise yalvardı.
 - 50 milyar dolarlık dev pazar
11 saat 23 dakika önce

Türkiye'nin siber zırhı! 'Kod' uçmuyor: 50 milyar dolarlık dev pazar

İşgalci İsrail'in Hizbullah'a ait çağrı cihazları ve telsizleri uzaktan erişimle patlatması dünya gündeminde geniş yankı buldu. Küresel çapta bu tür güvenlik açıkları tartışılmaya başlarken Türkiye'nin siber güvenlikte yaşanabilecek riskleri önlemek amacıyla kurduğu Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) ile Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi (USOM), bu alanda büyük önem taşıyor. USOM, 17 milyon IP adresini sürekli tararken, geçen yıl 140 bin büyük saldırıyı engellemeyi başardı.
Gündem - Gündem
11 saat 41 dakika önce

Trabzon'da gün ağardı, sel suları çekilince bilanço ortaya çıktı

Trabzon şiddetli yağışlar nedeniyle sel yaşandı. Araklı başta olmak üzere pek çok ilçede su baskını yaşandı. Günün ağarmasıyla esnaf çarşıdaki dükkanlarına koştu. Caddelerin ve dükkanlarının çamur içerisinde kaldığını gördüler.
Gündem - Gündem
12 saat 10 dakika önce

Daltonlar Çetesi lideri Beratcan Gökdemir'in adamlarına operasyon düzenlendi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Beratcan Gökdemir'e bağlı suç örgütüne çalışan kişilere KUYU- 27 operasyonu düzenlendiğini duyurdu. Barış Boyun çetesinin alt kolu olarak bilinen Daltonlar Çetesi lideri Gökdemir'e bağlı 32 şüpheli yakalandı.
Gündem - Gündem
13 saat 15 dakika önce

İstanbul'da 17 yaşındaki gencin feci ölümü: Alevler içinde kaldı

Arnavutköy'de kereste atölyesinde çalışan 17 yaşındaki genç feci biçimde hayatını kaybetti. Yabancı uyruklu olduğu öğrenilen genç alevler içinde kalarak yaşamını yitirdi.
 - AKOM ve valilikten uyarılar geldi
15 saat 41 dakika önce

Meteoroloji İstanbul dahil 7 ile sarı kod verdi! Valilik ve AKOM'dan üst üste uyarılar geldi

Meteoroloji 21 Eylül hava durumu raporunu yayımladı. İstanbul dahil 7 ili haritada sarıya boyadı. Hava durumu tahminlerine göre sıcaklık düşüyor, şiddetli yağış etkisini artırarak devam ediyor. İstanbul'da cumartesi günü için hem AKOM hem de valilik uyarılarda bulundu. İşte il il hafta sonu hava durumu...
 - Kafa kafaya çarpıştılar
16 saat 50 dakika önce

İETT otobüsü ve minibüs kafa kafaya çarpıştı: Yolcu camdan fırladı

İstanbul'da feci kazada yolcular ölümden döndü. Sarıyer'de İETT otobüsü ve minibüs kafa kafaya çarpıştı. Aracın ön camından bir yolcu fırladı. Yaralananlara olay yerinde müdahale yapıldı.
Sona Git