Tgrt Haber

Son dakika! Malatya'da korkutan bir deprem daha!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: tgrthaber.com.tr
01 May 2024 19:31 - Güncelleme : 01 May 2024 19:47
Son dakika! Malatya'da korkutan bir deprem daha!

Son dakika haberi... Malatya'da 3.4 büyüklüğünde korkutan bir deprem meydana geldi. Deprem kısa süreli korku ve paniğe neden oldu. Kandilli Rasathanesinden depremle ilgili açıklama geldi.

Deprem​ bölgesi Malatya​ sallanmaya devam ediyor. Kentte 3.4 büyüklüğünde bir deprem daha oldu. Deprem çevre yerleşim yerlerinde de hissedildi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi​ ve Deprem Araştırma Enstitüsü, depremin merkez üssünü Darende​ ilçesine bağlı Yarımca olarak duyurdu.

Deprem, kent sakinlerini korkuttu. Kısa süreli paniğe neden olan depremle ilgili olumsuz bir bilgiye yer verilmedi. Deprem 4 kilometre derinlikte kaydedildi.

Son dakika! Malatya'da korkutan bir deprem daha! - 1. Resim

İŞTE SON DEPREMLER

AFAD ve Kandilli tarafından yayımlanan listede İstanbul, Elazığ, Bolu, Düzce, Muğla, Kayseri, Tokat, Bingöl, Kahramanmaraş, Hatay, Adana, İzmir, Manisa, Malatya ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER...

KANDİLLİ SON DEPREMLER...

Ayrıntılar hazırlanıyor....

Kaynak: tgrthaber.com.tr
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...