Tgrt Haber

Son dakika! Maltepe'de kahve imalathanesinde korkutan yangın

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
02 Aralık 2023 09:31 - Güncelleme : 03 Aralık 2023 03:48

Son dakika haberi: Maltepe'de kahve ve kahve makinesi üretilen bir imalathanede sabah saatlerinde yangın çıktı. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, 2 saatlik müdahalenin ardından alevleri kontrol altına aldı.

İstanbul​'un Maltepe​ ilçesinde sabah saatlerinde yangın​ paniği yaşandı. Kahve imalatı yapılan bir iş yerinde çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı.

Maltepe'de saat 08.30 sıralarında kahve ve kahve makinesi üretimi imalathanesinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İş yerinin yandığını görenlerin haber vermesiyle olay yerine çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye​ ekibi sevk edildi.

2 SAATLİK MÜDAHALEYLE SÖNDÜRÜLDÜ

Polis ekiplerinin çevrede geniş güvenlik önlemi aldığı bölgede itfaiye ekipleri de yangına müdahale etti. Yaklaşık 2 saatlik çalışmanın ardından yangın güçlükle kontrol altına alınabildi.

İtfaiye ekipleri daha sonra olay yerinde soğutma ve kontrol çalışmaları yaptı. Polis ekipleri yangınla ilgili çalışma başlatırken, yanan imalathane havadan görüntülendi.

Son dakika! Maltepe'de kahve imalathanesinde korkutan yangın

YANGININ ÇIKIŞ SEBEBİ HAKKINDA AÇIKLAMA

Yangını gören vatandaşlardan Saim Yılmaz, "Yangın çatıda başladı, motor var çatıda. Elektrik kontağından çıktı sanırım. İçeride kartonlar var o yüzden söndüremiyorlar. Yanıcı plastikler de var. İçeride tüp de olabilir" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...