Tgrt Haber

Son dakika! Marmara Denizi'nde 3.1 büyüklüğünde deprem

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
21 Aralık 2023 17:25 - Güncelleme : 21 Aralık 2023 17:39
Son dakika! Marmara Denizi'nde 3.1 büyüklüğünde deprem

Son dakika haberi: Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre; saat 17.03'te Marmara Denizi'nde 3.1 büyüklüğünde deprem oldu.

Kahramanmaraş depremlerinin ardından Türkiye​'nin farklı noktalarından gelen deprem​ haberleri büyük bir tedirginliğe neden oluyor. Son olarak Marmara Denizi​'nde meydana gelen sarsıntı paniğe neden oldu.

AFAD​'ın verilerine göre; Tekirdağ Şarköy açıklarında 3.3 büyüklüğündeki deprem meydana geldi. AFAD depremin derinliğinin 7.1 kilometre olarak kaydedildiğini de aktardı.

Öte yandan 4 Aralık'ta Bursa'da merkez üssü Gemlik Körfezi olan 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmişti. İstanbul​'da da hissedilen depremde herhangi bir yıkım yaşanmamış, deprem sonrası en büyüğü 4,5 olan 13 artçı sarsıntı daha kaydedilmişti.

Bugün saat 14.42'de de Ege Denizi'nde Çanakkale açıklarında 3.0 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti.

İŞTE SON DEPREMLER

AFAD ve Kandilli tarafından yayımlanan listede İstanbul, Bursa, Yalova, Elazığ, Bolu, Düzce, Muğla, Kayseri, Tokat, Bingöl, Kahramanmaraş, Hatay, Adana, İzmir, Manisa, Malatya ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER...

KANDİLLİ SON DEPREMLER...

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...