Tgrt Haber

Son dakika! Mehmetçik'ten PKK'ya ağır darbe: Irak ve Suriye'de 17 terörist öldürüldü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
15 Haziran 2024 11:37 - Güncelleme : 15 Haziran 2024 11:45

Son dakika haberi.. Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyindeki Hakurk ve Pençe Kilit bölgelerindeki 8, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde ise 9 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

Terör örgütlerine yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Yurt içinde ve yurt dışında inlerine saklanan teröristler düzenlenen operasyonlarla tek tek etkisiz hale getiriliyor.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan yeni açıklamada, Irak’ın kuzeyindeki Hakurk​ ve Pençe Kilit​ bölgelerindeki 8, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde ise 9 PKK​'lı teröristin öldürüldüğü duyuruldu.

"TERÖRLE MÜCADELEMİZ ETKİN VE KARARLI ŞEKİLDE SÜRÜYOR!" 

MSB'den yapılan açıklama şu ifadeler kullanıldı:

"Terörle mücadelemiz etkin ve kararlı şekilde sürüyor! Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Hakurk ve Pençe Kilit bölgelerindeki 8 PKK’lı terörist ile Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde tespit ettiği 9 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hâle getirdi."

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...