Tgrt Haber

Son dakika | Mehmetçik'ten PKK'ya ağır darbe: 8 terörist öldürüldü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
21 Ağustos 2024 11:47 - Güncelleme : 21 Ağustos 2024 12:00

Son dakika haberi: Kahraman Mehmetçik, terör örgütü PKK'ya ağır bir darbe daha indirdi. MSB'den yapılan açıklamada; Irak'ta 7, Suriye'de 1 olmak üzere toplamda 8 terörist öldürüldü.

Terör örgütüne yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. İnlerine saklanan teröristler düzenlenen operasyonlarla tek tek etkisiz hale getiriliyor.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) yapılan en son açıklamada; eli kanlı terör örgütü PKK​'ya ağır bir darbe daha indirildiği bildirildi.

Irak’ın kuzeyindeki Hakurk​ bölgesinde 7, Suriye​'nin kuzeyindeki Zeytin Dalı​ bölgesinde belirlediği 1 PKK'lı terörist öldürüldü

Son dakika | Mehmetçik'ten PKK'ya ağır darbe: 8 terörist öldürüldü - 1. Resim

"ÖNGÖRÜLEMEZ, ALIŞILMADIK, SÜRATLİ VE SÜREKLİ!

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Öngörülemez, Alışılmadık, Süratli ve Sürekli! Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde tespit ettiği 7 PKK’lı terörist ile Suriye'nin kuzeyindeki Zeytin Dalı bölgesinde belirlediği 1 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hâle getirdi"

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...