Tgrt Haber

Son dakika | Mehmetçik'ten PKK'ya darbe: Irak ve Suriye'de 3 terörist öldürüldü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
26 Ağustos 2024 14:28 - Güncelleme : 26 Ağustos 2024 14:52

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ta Pençe-Kilit'te 1, Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde ise 2 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

Kahraman Mehmetçik​, yurt içinde ve yurt dışında terör örgütlerine darbe indirmeye devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada Irak ve Suriye'de eli kanlı terör örgütü PKK​'ya bir darbe daha indirildiğini duyurdu. 

MSB, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 1, Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde ise 2 PKK/YPG'li teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

"MEHMETÇİK, TERÖRİSTLERİ HENDEKLERE GÖMMEYE DEVAM EDİYOR"

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Mehmetçik, teröristleri hendeklere gömmeye devam ediyor! Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit ettiği 1 PKK’lı terörist ile Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde belirlediği 2 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hâle getirdi. Her nerede olursa olsunlar, Mehmetçiğin nefesi teröristlerin ensesinde olmaya devam edecek!"

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...