Tgrt Haber

Son dakika | MGK toplantısı yapıldı! Kritik başlıklar masada

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: tgrthaber.com
25 Temmuz 2024 16:11 - Güncelleme : 25 Temmuz 2024 18:46
Son dakika | MGK toplantısı yapıldı! Kritik başlıklar masada

Son dakika haberi... Milli Güvenlik Kurulu, iki aylık aranın ardından Beştepe'de toplandı. Toplantının öncelikli gündemi; sınır ötesinde terör operasyonları, Suriye ile normalleşme süreci ve İsrail'in Filistin'deki saldırıları da masada yer aldı.

Milli Güvenlik Kurulu (MGK), Başkan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki saat 15.50'de başlayan toplantı 18.30'da bitti. Toplantının ardından kararların açıklanması bekleniyor,

NORMALLEŞME SÜRECİ, FİLİSTİN VE DAHASI

Toplantının öncelikli gündemi sınır ötesinde sürdürülen terörle mücadele operasyonları. Suriye ile normalleşme süreci ve İsrail'in Filistin'deki saldırıları da MGK toplantısının önemli başlıkları arasında.

Bunun yanı sıra bölgesel ve uluslararası diğer güvenlik konuları da MGK'da ele alınacak. Rusya-Ukrayna Savaşı, Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki barış süreci, Kıbrıs'taki gelişmeler ve Yunanistan ile ilişkiler gibi konular da masada olacak.

Son dakika haberinin detayları geliyor...

 

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...