Tgrt Haber

Son dakika: Milli Savunma Bakanlığı duyurdu: 4 bölgede 24 hedef imha edildi

Editör: Banu İriç / Kaynak: tgrthaber.com
18 Eylül 2024 22:32 - Güncelleme : 18 Eylül 2024 22:50
Son dakika: Milli Savunma Bakanlığı duyurdu: 4 bölgede 24 hedef imha edildi

Son dakika: Terör örgütünün Hakurk, Gara, Kandil ve Asos bölgelerindeki inlerine operasyon düzenlendi. Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada mağara, sığınak ve depoların imha edildiği açıklandı.

Milli Savunma Bakanlığı PKK​ terör örgütüne operasyonu duyurdu. MSB'den yapılan açıklamada "Irak'ın kuzeyindeki Hakurk​, Gara​, Kandil​ ve Asos bölgelerinde bölücü terör örgütünce kullanılan mağara, sığınak ve depolardan oluşan 24 hedef hava harekatıyla imha edildi" denildi.

Birleşmiş Milletler Anlaşması'nın 51'inci maddesinin vurgulandığı açıklamada Irak​'ın kuzeyindeki PKK/KCK unsurlarının yok edilmesi için Hakurk, Gara, Kandil ve Asos bölgelerindeki terörist hedeflerine hava harekatı düzenlendiği açıklandı. Harekatla terör örgütü tarafından kullanılan ve içerisinde sorumlu düzeyde teröristlerinde bulunduğu değerlendirilen mağara, sığınak ve depolardan oluşan 24 hedefin imha edildiği ilan edildi.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ali18 Eylül 2024 22:35

Güçlü bir adım atmışlar umarım böyle terörle mücadelede devam ederler

Sonraki Haber Yükleniyor...