Tgrt Haber

Son dakika! MİT buldu, Emniyet yakaladı: FETÖ'nün üst düzey yöneticisi Mehmet Kamış gözaltında

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
22 Kasım 2023 14:27 - Güncelleme : 22 Kasım 2023 15:42

Son dakika haberi: FETÖ'nün üst düzey yöneticilerinden Mehmet Kamış, MİT ve Emniyet'in ortak operasyonu sonucu İzmir'de gözaltına alındı.

Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönetlik soruşturma kapsamında örgüte büyük bir darbe daha vuruldu. Hakkında yakalama kararı bulunan firari yönetici, MİT​ ve Emniyet'in operasyonuyla kıskıvrak yakalandı.

Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı (MİT) ve İzmir Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı Koordinesinde ortak operasyon düzenledi.

ÇEŞME​'DE GÖZALTINA ALINDI

MİT, FETÖ kapsamında anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etme suçundan hakkında yakalama emri olan Mehmet Kamış'ın İzmir'de olduğunu belirledi. Örgütün yayın organı Zaman Gazetesi'nde de Genel Yayın Yönetmen Yardımcılığı yapmış olan örgütün üst düzey yöneticilerinden firari Mehmet Kamış, İzmir Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin operasyonu neticesinde Çeşme’de yakalandı.

Gözaltına alınan zanlı, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...