Tgrt Haber

Son dakika! MİT'ten Irak'ta nokta operasyon: PKK'nın sözde yöneticisi Sedat Aksu öldürüldü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
13 May 2024 09:59 - Güncelleme : 13 May 2024 10:21
Son dakika! MİT'ten Irak'ta nokta operasyon: PKK'nın sözde yöneticisi Sedat Aksu öldürüldü

Son dakika haberi... MİT, eli kanlı terör örgütü PKK'ya büyük bir darbe daha indirdi. Irak'ta gerçekleştirilen nokta operasyonda; PKK'nın sözde Konsey yöneticilerinden Şevger Çiya kod adlı Sedat Aksu, öldürüldü.

Terör örgülerine yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. İnlerine saklanan teröristler düzenlenen operasyonlarla tek tek etkisiz hale getiriliyor.  MİT, eli kanlı terör örgütü PKK​'ya büyük bir darbe daha indirdi.

HAİN SALDIRILARIN TALİMATINI BİZZAT VERDİ

MİT​, PKK/KCK-HPG sözde konsey yöneticilerinden Şevger Çiya kod adlı Sedat Aksu'nun 2016 yılında güvenlik güçlerine karşı planlanan eylemlerin talimatını bizzat verdiğini tespit etti. Aksu’nun Gara​'da PKK'nın genel cephane sözde sorumlusu olarak faaliyet yürüttüğü belirlendi.

Son dakika! MİT'ten Irak'ta nokta operasyon: PKK'nın sözde yöneticisi Sedat Aksu öldürüldü - 1. Resim

MİT OPERASYONUN DÜĞMESİNE BASTI

MİT, saha ajanlarını özel olarak görevlendirdi ve PKK'lı terörist Şevger Aksu adım adım izlendi. MİT'in saha ajanları, Aksu’nun örgüt üst yönetiminden aldığı talimatla Pençe-Kilit harekat bölgesinde eylem hazırlığında olan örgüt mensuplarına silah ve mühimmat karşıladığını tespit etti.

Son dakika! MİT'ten Irak'ta nokta operasyon: PKK'nın sözde yöneticisi Sedat Aksu öldürüldü - 2. Resim

YANINDAKİ TERÖSİTLERLE BİRLİKTE ÖLDÜRÜLDÜ

Gerekli bütün bilgileri toplayan MİT, operasyonun düğmesine bastı. MİT, Gara’da terörist Sedat Aksu'yu nefes kesen bir takip sonrasında beraberindeki teröristlerle birlikte nokta operasyon ile öldürdü.

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...