Tgrt Haber

Son dakika | MSB duyurdu: 9 PKK'lı terörist etkisiz!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: tgrthaber.com
17 Ağustos 2024 17:46 - Güncelleme : 17 Ağustos 2024 17:58

Son dakika haberi: Mehmetçik, teröristlere nefes aldırmıyor. Irak'ın kuzeyine başarılı bir hava operasyonu daha düzenlendi. Milli Savunma Bakanlığı Irak'ın kuzeyinde 9 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Son dakika haberine göre, Irak​'ın kuzeyinde Hakurk​ bölgesinde 9 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi. Milli Savunma Bakanlığı (MSB) konuyla ilgili olarak açıklama yaptı.

TERÖRİSTLERE HAVA HAREKATI

Güvenlik güçleri terör örgütleriyle mücadelesini başarılı bir şekilde sürdürüyor. Yurt içinde ve sınır ötesinde teröristler bir bir etkisiz hale getiriliyor. Mehmetçik, teröristlerin inlerinden çıkmasına izin vermiyor. Gerek kara gerekse de hava operasyonlarıyla teröristlere nefes aldırılmıyor.

Son dakika | MSB duyurdu: 9 PKK'lı terörist etkisiz! - 1. Resim

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, "çelikten pençeleri" ile terör hedeflerini etkili şekilde vurmaya devam ediyor. Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde tespit edilen 9 PKK’lı terörist, hava harekâtıyla etkisiz hâle getirildi." denildi.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...