Tgrt Haber

Son dakika | Narin Güran cinayetinde yeni gelişme: 2 akraba daha gözaltına alındı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: Tgrthaber.com
15 Eylül 2024 13:35 - Güncelleme : 15 Eylül 2024 15:52

Son dakika haberi: Türkiye'nin konuştuğu Narin Güran cinayetine ilişkin soruşturmada dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Soruşturma kapsamında küçük kızın 2 akrabası daha gözaltına alındı.

Diyarbakır​'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran​'ın öldürülmesine ilişkin soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.

2 YAKINI DAHA GÖZALTINDA

Narin Güran soruşturmasında iki şüpheli daha gözaltına alındı. Gözaltına alınan İ.K. ve Ş.K.'nın jandarmadaki ifade işlemleri devam ediyor.

SAHTE İHBAR YAPMIŞLAR!

Şüphelilerin cinayette sahte ihbarlarla soruşturmanın seyrini değiştirdikleri gerekçesiyle gözaltına alındığı öğrenildi. Zanlılara "Sizi kim yönlendirdi?" sorusunun sorulacağı vurgulandı.

Son dakika | Narin Güran cinayetinde yeni gelişme: 2 akraba daha gözaltına alındı - 1. Resim


Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturmada, aralarında anne Yüksel ve ağabey Enes Güran'ın da bulunduğu 11 zanlı tutuklanmıştı.

2 şüpheli ile tutuklanan amca Fuat Güran'ın 13 Eylül'de gözaltına alınan eşi Hediye Güran'ın jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

Kaynak: Tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...