Tgrt Haber

Son dakika | Pençe-Kilit bölgesinden yürek yakan haber! Astsubay Habip Murat Alp şehit oldu

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: tgrthaber.com
07 Ağustos 2024 12:38 - Güncelleme : 07 Ağustos 2024 12:52
Son dakika | Pençe-Kilit bölgesinden yürek yakan haber! Astsubay Habip Murat Alp şehit oldu

Son dakika haberi... Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki arama tarama faaliyeti sırasında teröristler tarafından açılan taciz ateşi sonucunda Piyade Astsubay Çavuş Habip Murat Alp şehit oldu.

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinden acı haber geldi. Bölgedeki arama tarama faaliyeti sırasında teröristler tarafından açılan taciz ateşi sonucunda Piyade Astsubay Çavuş Habip Murat Alp şehit oldu.

Konuya ilişkin açıklama Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) geldi. Bakan Yaşar Güler imzasıyla yapılan açıklamaya göre, Pençe-Kilit Harekat bölgesinde bugün gerçekleştirilen arama tarama faaliyeti sırasında bölgedeki askerlerimize teröristler tarafından taciz ateşi açıldı.

Son dakika | Pençe-Kilit bölgesinden yürek yakan haber! Astsubay Habip Murat Alp şehit oldu - 1. Resim

MSB'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI 

Saldırı sonucu Piyade Astsubay Çavuş Habip Murat Alp şehit olurken, bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı. 

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" denildi.

 

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...