Tgrt Haber

Son dakika! Pençe-Kilit'ten acı haber: Şehit ve yaralılar var

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com.tr
19 Mart 2024 15:12 - Güncelleme : 19 Mart 2024 17:05
Son dakika! Pençe-Kilit'ten acı haber: Şehit ve yaralılar var

Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanlığı acı haberi duyurdu. Pençe-Kilit'ye eli kanlı terör örgütü PKK mensuplarının saldırı girişiminde bir askerimizin şehit olduğu, 4 askerimizin de yaralandığı açıklandı.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada; Pençe-Kilit​'ye eli kanlı terör örgütü PKK​ mensuplarının saldırı girişiminde bir askerimizin şehit​ olduğu, 4 askerimizin de yaralandığı duyuruldu. 

Açıklamanın devamında hain saldırıyı gerçekleştiren teröristlere anında karşılık verildiği, bunun sonucunda da 6 PKK'lı teröristin öldürüldüğü aktarıldı.

"BÖLGEDE OPERASYONLAR DEVAM EDİYOR"

MSB'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan sızma ve saldırı girişiminde bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, dört kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Sağlanan temasta ilk belirlemelere göre 6 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede operasyonlar devam etmektedir"

 

Kaynak: tgrthaber.com.tr
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...