Tgrt Haber

Son dakika | Pençe-Kilit'ten acı haber: Bir askerimiz şehit oldu

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
22 Eylül 2024 11:50 - Güncelleme : 22 Eylül 2024 12:43
Son dakika | Pençe-Kilit'ten acı haber: Bir askerimiz şehit oldu

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit bölgesinde PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada Piyade Sözleşmeli Er Maşallah Abakay'ın şehit olduğunu duyurdu.

Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik yürütülen Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristler sızma girişiminde bulundu. Çıkan çatışma sonucu bir askerimiz şehit​ oldu.

MSB ACI HABERİ DUYURDU

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit bölgesinde görev yapan Piyade Sözleşmeli Er Maşallah Abakay'ın şehit olduğunu açıkladı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan sızma girişimi esnasında kahraman silah arkadaşımız Piyade Sözleşmeli Er Maşallah Abakay şehit olmuştur" denildi.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ise açıklamasında, "Kahraman silah arkadaşımız 22 Eylül 2024 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı dilerim" ifadelerine yer verdi.

MUŞ​ VALİLİĞİNDEN ŞEHİT ASKERİMİZ İÇİN TAZİYE MESAJI

Muş Valiliğinden yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Pençe Kilit 2 bölgesinde teröristlerle çıkan çatışma sonucu şehit olan Muş Sungulu kahraman hemşehrimiz P.Söz.Er  Maşallah Abakay'ın şehadet haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. 

Şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine,  yakınlarına, Muşlu hemşehrilerimize, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve Aziz Milletimize başsağlığı ve sabırlar dileriz."

Son dakika | Pençe-Kilit'ten acı haber: Bir askerimiz şehit oldu - 1. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Elif22 Eylül 2024 11:53

Düşünmüyorum ki böyle bir haber okudum be çok üzücü, Allah rahmet eylesin şehitlerimize.

Sonraki Haber Yükleniyor...