Tgrt Haber

Son dakika | Piyade Er Uğurcan Işık şehit oldu! Acı haberi MSB duyurdu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
22 Ağustos 2024 16:28 - Güncelleme : 22 Ağustos 2024 16:57
Son dakika | Piyade Er Uğurcan Işık şehit oldu! Acı haberi MSB duyurdu

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde meydana gelen trafik kazasında Piyade Er Uğurcan Işık'ın şehit olduğunu açıkladı. Kazada 11 askerimizin de yaralandığı öğrenildi.

Milli Savunma Bakanlığı acı haberi duyurdu. Bakanlıktan yapılan açıklamada, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde meydana gelen trafik kazasında Piyade Er Uğurcan Işık'ın şehit​ olduğunu bildirildi. Açıklamada aynı araçta bulunan 11 askerimizin de yaralandığı aktarıldı.

MSB'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde, meydana gelen trafik kazası​ sonucu kahraman silah arkadaşımız Piyade Er Uğurcan Işık şehit olmuş, 11 kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz”

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...