Tgrt Haber

Son dakika! PKK'ya sınır ötesinde darbe üstüne darbe: 3 terörist daha öldürüldü

03 Kasım 2023 10:46 - Güncelleme : 03 Kasım 2023 10:59

Son dakika haberi: Terör örgütlerine darbe üstüne darbe vuruluyor. Irak’ın kuzeyindeki Kandil bölgesinde tespit edilen 3 PKK’lı terörist hava harekâtı ile etkisiz hâle getirildi.

Güvenlik güçlerinin terör örgütlerine karşı başarılı operasyonları sürüyor. Milli Savunma Bakanlığı​ (MSB) Kandil​'de tespit edilen PKK'lı teröristlerin hava harekâtı ile etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

PKK'ya sınır ötesinde darbe vuruluyor.

MSB: 3 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Ansızın vurmaya devam! Irak’ın kuzeyindeki Kandil bölgesinde tespit edilen 3 PKK’lı terörist hava harekâtı ile etkisiz hâle getirildi. Terör ve teröristle mücadelemiz etkin ve kararlı şekilde sürecek!" denildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1720346856780132540

Öte yandan son bir hafta içerisinde yurt içinde ve sınır ötesinde kesintisiz bir şekilde devam eden operasyonlar çerçevesinde 90 terörist etkisiz hale getirildi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...