Tgrt Haber

Son dakika! Rus mafyası lideri Şamil Amirov İstanbul’da yakalandı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
03 Aralık 2023 08:27 - Güncelleme : 03 Aralık 2023 08:50

Son dakika haberi... İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mavi Bülten’le aranan ve Rusya'da faaliyet gösteren “Thieves in Law” Organize Suç Örgütü Yöneticilerinden Şamil Amirov'un İstanbul’da yapılan “KAFES-15” Operasyonuyla yakalandığını duyurdu.

İçişler Bakanı Ali Yerlikaya, Mavi Bülten’le aranan ve Rusya'da faaliyet gösteren “Thieves in Law” Organize Suç Örgütü Yöneticilerinden “Şamil Amirov'un” İstanbul’da yapılan “KAFES-15” Operasyonuyla yakalandığını duyurdu.

Yerlikaya "Uluslararası ve ulusal organize suç odaklarıyla, zehir tacirleriyle mücadelemiz artarak devam edecek. Nefeslerini keseceğiz" dedi.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1731180248610300181

Yerlikaya açıklamasında şu bilgilere yer verdi:

DOLANDIRICILIKTAN ARANIYORDU

"İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce organize suç örgütü üyesi olduğu ve dolandırıcılık suçundan İnterpol tarafından hakkında mavi bülten çıkarılan Shamil Amirov’un İstanbul​ Sarıyer’de yaşadığı tespit edilmiş ve Kafes-15 operasyonuyla yakalanmıştır.

Operasyonu düzenleyen Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Ülkemizi uluslararası ve ulusal organize suç örgütlerinden temizlemeye kararlıyız. Bir bir yakalayıp Adalete teslim edeceğiz"

Son dakika haberinin detayları geliyor...

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...