Tgrt Haber

Son dakika! Şanlıurfa'da şehidimizin kanı yerde kalmadı: 12 terörist öldürüldü

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
18 Eylül 2022 14:56 - Güncelleme : 18 Eylül 2022 15:04
Son dakika! Şanlıurfa'da şehidimizin kanı yerde kalmadı: 12 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Şanlıurfa Suruç'ta terör örgütü PKK/YPG tarafından düzenlenen saldırı sonucunda 1 askerimiz şehit olurken 1 askerimiz ise yaralandı. Milli Savunma Bakanlığı söz konusu saldırı sonrasında misli ile karşılık verildiğini ve 12 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Terör örgütü PKK/YPGŞanlıurfa'nın Suruç​ ilçesinde bulunan Esentepe Hudut Karakolu'na havan saldırısı düzenledi. Saldırıda karakolda görevli olan sözleşmeli er İsmet Aybek şehit olurken bir askerimiz ise yaralandı. Yaralı askerimiz olay sonrasında hemen hastaneye kaldırılırken, terör örgütüne misli ile karşılık verildi.

12 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada yapılan misli saldırıda ilk belirlemelere göre 12 terörist etkisiz hale getirildi. Bölgede operasyonların devam ettiği duyurulurken şu ifadelere yer verildi;

https://twitter.com/tcsavunma/status/1571467287617540096

OPERASYONLAR DEVAM EDİYOR

Suruç/Şanlıurfa hududundaki roketatar tacizinde bir kahraman silah arkadaşımız şehit oldu, bir kahraman silah arkadaşımız da yaralandı. Belirlenen hedefler derhal ateş altına alınarak ilk belirlemelere göre 12 terörist etkisiz hale getirildi. Bölgede operasyonlar devam ediyor. Şehit olan kahraman silah arkadaşımıza Allah’tan rahmet, yaralı Mehmetçiğimize de acil şifalar dileriz.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...