Tgrt Haber

Son dakika! SİHA'lar teröristleri inlerinde vurdu: 5 PKK'lı öldürüldü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
15 Aralık 2023 17:55 - Güncelleme : 15 Aralık 2023 18:37

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit bölgesinde 5 PKK'lı teröristin, SİHA ile gerçekleştirilen operasyonla öldürüldüğünü duyurdu.

Yurt içinde ve yurt dışında gerçekleştirilen operasyonlarla teröristlere darbe üstüne darbe indirilmeye devam ediliyor. Milli Savunma Bakanlığı'ndan en son yapılan açıklamada, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu​ bölgesinde tespit edilen 5 PKK​'lı terörist daha öldürüldüğü duyuruldu.

Havalanan SİHA​'lar inlerinde saklanan teröristleri tek tek etkisiz hale getirdi. Gerçekleştirilen bu son operasyonla bugün Irak​ kuzeyinde etkisiz hale getirilen terörist sayısı 7 oldu.

"TERÖRİST NEREDEYSE HEDEFİMİZ ORASI!"

MSB'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, “Terörist neredeyse hedefimiz orası!” parolasıyla terör inlerini yerle bir etmeye devam ediyor. Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 5 PKK'lı terörist, SİHA ile etkisiz hâle getirildi. Böylece bugün itibarıyla Irak kuzeyinde etkisiz hâle getirilen terörist sayısı 7 oldu"

https://twitter.com/tcsavunma/status/1735673886790865151

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...