Tgrt Haber

Son dakika! Suç örgütü lideri Fırat Delibaş yakalandı!

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İHA
21 Haziran 2023 15:52 - Güncelleme : 21 Haziran 2023 16:31

Son dakika haberi... Organize suç örgütü lideri Fırat Delibaş ve beraberindeki 5 adamı İstanbul'da yakalanarak gözaltına alındı. Delibaş, 23 yıl önce Nijerya uyruklu Paul Etin Usrifo’nun Beyoğlu‘nda öldürülmesine olayına ilişkin aranıyordu.

İstanbul‘da düzenlenen operasyonda, organize suç​ örgütü lideri Fırat Delibaş ve beraberindeki 5 adamı yakalanarak gözaltına alındı.

NİJERYALI CİNAYETİNDEN ARANIYORDU

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, hakkında Nijerya​ uyruklu Paul Etin Usrifo’yu 'tasarlayarak öldürme' suçundan bin 642 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan organize Delibaş’ın Esenyurt’ta bir adreste saklandığı ihbarını aldı.

Delibaş'ın saklandığı adrese operasyon düzenleyen ekipler, Fırat Delibaş ile birlikte örgüt üyeleri C. B., Ş . D., N. Y., M. B. ve E. Y. gözaltına alındı.

KESİNLEŞMİŞ BİR CEZASI DAHA ORTAYA  ÇIKTI

Gözaltına alınan şüpheliler işlemleri için emniyete götürüldü. Delibaş hakkında 2019 yılında Güven Timleri Şube müdürlüğü ekiplerine görevi yaptırmamak suçunu işlediği ve bu suçtan da 1 yıl 21 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu öğrenildi.

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...