Tgrt Haber

TEM Otoyolu'nda zincirleme kaza: Ölü ve yaralılar var

27 Mart 2023 15:50 - Güncelleme : 27 Mart 2023 23:17

İstanbul'da TEM Otoyolu'nun Silivri kesiminde kontrolden çıkaran karşı yöne geçen hafriyat kamyonu iki araca çarptı. Kazada otomobillerde bulunan 6 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

İstanbul​'da TEM Otoyolu​'nun Silivri​ kesiminde Edirne yönünde aralarında bir hafriyat kamyonunun da bulunduğu çok sayıda aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Kazada 6 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı.

TEM Otoyolu'nda zincirleme kaza: Ölü ve yaralılar var

Edinilen bilgilere göre olay, Silivri TEM Otoyolu İstanbul istikameti Gazitepe mevkiinde yaşandı. Kum yüklü hafriyat kamyonu kontrolden çıkarak seyir halindeki iki otomobile çerptı. Çarpmanın etkisiyle devrilen kamyon sürüklenerek yol kenarında durabildi.

Kazada iki otomobildeki 6 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

TEM Otoyolu'nda zincirleme kaza: Ölü ve yaralılar var

TRAFİK TEK ŞERİTTEN VERİLDİ

Ölen 6 kişinin cenazesi, savcılığın incelemesinin ardından morga kaldırılacak. İki otomobilin kullanılamaz hale geldiği kaza nedeniyle TEM Otoyolu'ndaki trafik, her iki istikamette uzunca bir süre tek şeritten sağlandı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...