Tgrt Haber

Son dakika! Terör inleri yerle bir edildi: 6 terörist öldürüldü

16 Eylül 2023 15:58 - Güncelleme : 16 Eylül 2023 16:14

Son dakika haberi: Irak’ın kuzeyindeki Hakurk ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit edilen 6 PKK'lı terörist öldürüldü.

Mehmetçik, teröristlere göz açtırmıyor. Teröristlerin inleri başlarına yıkılıyor. Irak’ın kuzeyindeki Hakurk​ ve Pençe-Kilit Operasyonu​ bölgelerinde tespit edilen teröristler etkisiz hale getirildi. 

MSB: 6 PKK​'LI ETKİSİZ

Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) yapılan açıklamada, "Terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonlar etkin ve kararlı bir şekilde devam ediyor. Irak’ın kuzeyindeki Hakurk ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit edilen 6 PKK'lı terörist Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi. “Terörist neredeyse hedefimiz orası!” parolasıyla terör inlerini yerle bir etmeye devam edeceğiz." denildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1703030313696280968

Öte yandan MSB bugün, Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgelerine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 2 PKK/YPG’li teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...