Tgrt Haber

Son dakika! Terör örgütüne dev darbe: PKK inleri yerle bir edildi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
21 Mart 2024 18:20 - Güncelleme : 21 Mart 2024 20:07

Son dakika haberi.. Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyindeki Metina, Zap, Hakurk, Gara ve Kandil bölgelerinde PKK'nın kullandığı 39 noktanın hava harekatıyla yerle bir edildiğini açıkladı.

Eli kanlı terör örgütü PKK​'ya yönelik operasyonlar hız kesmeden devan ediyor. İnlerin saklanan teröristler düzenlenen operasyonlarla tek tek etkisiz hale getirilirken sığınak, barınak ve mağaralardan oluşan yuvaları da yerle bir ediliyor.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan en son açıklamada; Irak’ın kuzeyindeki Metina​, Zap​, Hakurk​, Gara ve Kandil bölgelerinde PKK'nın kullandığı 39 noktayı hava harekatıyla yerle bir edildiği duyuruldu.

Son dakika! Terör örgütüne dev darbe: PKK inleri yerle bir edildi - 1. Resim

39 HEDEF YERLE BİR EDİLDİ

MSB'den yapılan açıklama şu ifadelere yer verildi:

"19 ve 20 Mart’ta düzenlenen hava harekâtları ile Irak’ın kuzeyindeki Metina, Zap, Hakurk, Gara ve Kandil bölgelerinde terör örgütü PKK tarafından kullanıldığı tespit edilen ve içerisinde sorumlu düzeyde teröristlerin de bulunduğu değerlendirilen sığınak, barınak ve mağaralardan oluşan toplam 39 hedef işte böyle vuruldu"

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...