Tgrt Haber

Son dakika! Teröristleri hendeklere gömmeye devam: 25 PKK/YPG'li öldürüldü

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
27 Temmuz 2022 09:55 - Güncelleme : 27 Temmuz 2022 10:50
Son dakika! Teröristleri hendeklere gömmeye devam: 25 PKK/YPG'li öldürüldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde düzenlenen operasyonlarda 25 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

TürkiyeFırat Kalkanı​ bölgesinde şehit olan 2 askerin üzüntüsünü yaşarken, teröristlere karşılık veren Türk ordusu şehitlerimizin kanını yerde bırakmadı. Bölücü terör örügüt PKK​'ya son zamanların en ağır darbelerinden biri indirildi.

25 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde yer alan Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı​ bölgelerinde çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Yapılan açıklamada, "Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı, kalmıyor, kalmayacak. Kahraman komandolarımız, Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerindeki 25 PKK/YPG’li teröristi önleme ve cezalandırma atışlarıyla etkisiz hale getirdi. Teröristleri kazdıkları hendeklere gömmeye devam edeceğiz" denildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1552185814150512640

Son dakika haberinin ayrıntıları hazırlanıyor...

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...