Tgrt Haber

Son dakika! Teröristlerin inlerine giriliyor! Gara, Hakurk ve Kandil'de 14 hedef vuruldu

20 Aralık 2023 20:59 - Güncelleme : 20 Aralık 2023 21:24
Son dakika! Teröristlerin inlerine giriliyor! Gara, Hakurk ve Kandil'de 14 hedef vuruldu

Son dakika haberi: Terör örgütü PKK tarafından kullanılan Irak’ın kuzeyindeki Gara, Hakurk ve Kandil bölgelerindeki 14 hedef Hava Kuvvetleri tarafından güçlü şekilde vuruldu.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak’ın kuzeyindeki Gara​, Hakurk​ ve Kandil​ bölgelerine gerçekleştirilen hava harekatlarında 14 hedefin imha edildiğini açıkladı.

3 BÖLGEDE NOKTA ATIŞI

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, PKK/KCK ve diğer terörist unsurları etkisiz hale getirmek için Birleşmiş Milletler Anlaşması’nın 51’inci maddesinden doğan meşru müdafaa hakkı doğrultusunda Irak’ın kuzeyindeki Gara, Hakurk ve Kandil bölgelerine saat 19.00’da hava harekatı düzenlendi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1737532436077035783

Düzenlenen harekat sonucu bölücü terör örgütü tarafından kullanılan ve içerisinde sorumlu düzeyde teröristlerin olduğu değerlendirilen mağara, sığınak, barınak ve depolardan oluşan 14 hedef imha edildi.

4 TERÖRİST ETKİSİZ

Öte yandan Zeytin Dalı bölgesine saldırı girişiminde bulunan 4 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hâle getirildi. MSB'den yapılan açıklamada, "Kahraman komandolarımız, Zeytin Dalı bölgesine saldırı girişiminde bulunan 4 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hâle getirdi." denildi.

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...