Tgrt Haber

Son Dakika! TSK, PKK'yı Irak'ta vurdu: Terörist listesine 8 çizik daha

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
06 Aralık 2023 14:34 - Güncelleme : 06 Aralık 2023 14:50

Son dakika haberi... Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 8 PKK'lı terörist, düzenlenen hava harekâtıyla etkisiz hale getirildi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu​ bölgesinde tespit edilen 8 PKK​'lı teröristin, düzenlenen hava harekâtıyla etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1732362259966411093

MSB​'den yapılan açıklamada "Terörist neredeyse hedefimiz orası!” parolasıyla terör inlerini yerle bir etmeye devam ediyoruz. Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 8 PKK'lı terörist, düzenlenen hava harekâtıyla etkisiz hâle getirildi. Bölgede tek bir terörist kalmayıncaya kadar operasyonlarımız kararlılıkla sürecek!" ifadelerine yer verildi.

SABAHTAN AKŞAMA OPERASYON

Türk Silahlı Kuvvetleri​'ne (TSK), bağlı hava kuvvetleri sabah saatlerinde de Irak​'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesine hava harekatı düzenlemişti. Belirlenen hedefler savaç uçaklarıyla yerle bir edilirken 3 tetöristin etkisiz hale getirildiği açıklanmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...