Tgrt Haber

Cevdet Konak'a terör soruşturması: Tunceli Belediye Başkanı ifadeye çağrıldı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
13 May 2024 13:34 - Güncelleme : 13 May 2024 14:00
Cevdet Konak'a terör soruşturması: Tunceli Belediye Başkanı ifadeye çağrıldı

Son dakika haberi... DEM Partili Tunceli Belediye Başkanı Cevdet Konak, yerel seçim öncesi yaptığı konuşmalarda '‘Terör örgütü propagandası’ yaptığı iddiasıyla ifadeye çağrıldı.

DEM Partili TunceliBelediye Başkanı​ Cevdet Konak hakkında; yerel seçimde 'Terör örgütü propagandası' yaptığı iddiasıyla soruşturma başlatıldı. 

Konak, hakkında başlatılan soruşturma kapsamında ifadeye çağrıldı.

KONAK'TAN SKANDAL SÖZLER

DEM Partili Tunceli Belediye Başkanı Cevdet Konak'ın yerel seçimin ardından sosyal medyaya düşen bir videosu tepkilere neden olmuştu. Konak, 'Dersim Kürdistan'dır, Kürdistan Dersim'dir" gibi skandal ifadelere imza atmıştı.

Cevdet Konak'a terör soruşturması: Tunceli Belediye Başkanı ifadeye çağrıldı - 1. Resim

CEVDET KONAK KİMDİR?

1961 yılında Tunceli'nin Hozat​ ilçesi Ağzunik köyünde meydana gelen Cevdet Konak; İlk, orta ve lise eğitimini Hozat ilçesinde tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun oldu. Hozat ilçesinde 2 dönem belediye başkanlığı yapmış olan Konak, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...