Tgrt Haber

Son dakika! Türkiye ve Yunanistan arasında kritik toplantı! 4 yıl sonra yeniden

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 Kasım 2023 11:04 - Güncelleme : 13 Kasım 2023 11:15
Son dakika! Türkiye ve Yunanistan arasında kritik toplantı! 4 yıl sonra yeniden

Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türkiye ve Yunanistan heyetleri arasındaki Askeri Güven Artırıcı Önlemler Toplantısı'nın Milli Savunma Bakanlığı'nda başladığını duyurdu. Heyetler 3 yıl 9 ay sonra yeniden bir araya gelirken toplantıda Ege’deki gerilimin yumuşatılmasına ilişkin adımlar atılması amaçlanıyor

Milli Savunma Bakanlığı​ (MSB), Türkiye​ ve Yunanistan​ heyetleri arasındaki Askeri Güven Artırıcı Önlemler (GAÖ) Toplantısı'nın Milli Savunma Bakanlığı'nda başladığını duyurdu.

Heyetler 3 yıl 9 ay sonra yeniden bir araya gelirken toplantıda Ege’deki gerilimin yumuşatılmasına ilişkin adımlar atılması amaçlanıyor.

GAÖ görüşmeleri, son olarak 17-21 Şubat 2020’de Atina’da gerçekleştirilmişti. Ancak geçen süreçte Türkiye’nin davetleri olsa da Yunanistan bunlarıçeşitli gerekçelerle geri çevirmişti.

Son dakika haberinin detayları geliyor..

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...